De English Academy, de talenschool voor het Engels te Brussel, organiseert een IELTS WORKSHOP

Leer alles over de IELTS TEST, hoe u zich erop kunt voorbereiden en uw uitslag verbeteren. U kunt zelfs deelnemen aan een schriftelijke IELTS-proeftest, die dadelijk wordt geëvalueerd.

 • Waar en wanneer? Op donderdag 25 juni 2020, van 18 tot 20 uur, op de English Academy, Louis Hapstraat 156, 1040 Etterbeek, Brussel. Gelieve stipt om 18 uur aanwezig te zijn.  GEANNULEERD WEGENS COVID-19.

 • Wie kan deelnemen? Het aantal deelnemers is beperkt, zodat iedereen vragen kan stellen en aan de proeftest kan deelnemen. Daarom is het noodzakelijk dat u uw plaats reserveert (zie formulier onderaan).

 • Wie geeft deze IELTS-workshop? Een ervaren Engelstalige docent die alles over de IELTS test weet, samen met de directeur van de English Academy. The British Council Brussel zorgt voor de brochures voor elke deelnemer aan de workshop.

 • Hoeveel kost de deelname?  De English Academy is de enige organisatie de gespecialiseerd is in de voorbereiding op de IELTS en de deze test promoot. Daarom is deze informatiesessie VOLLEDIG GRATIS.

Wat is de IELTS test?

Waar betekent deze afkorting? Wat zijn de onderdelen van deze internationale test en waarom legt men ze af?

The ‘International English Language Testing System’ or ‘IELTS’ is het bekendste taalexamen Engels als vreemde taal. Het diploma wordt gecertifieerd door de Universiteit van Cambridge en wordt wereldwijd erkend als bewijs van uw taalkennis Engels.

Lees-, luister-, schrijf- en spreekvaardigheid wordt tijdens de IELTS test geëvalueerd en resulteert in een globaal taalniveau Engels. U krijgt steeds een certificaat met een score die uw resultaten op deze vier vaardigheden weergeeft, naast het globale cijfer.

Waarom de IELTS test afleggen? De test is vaak verplicht wanneer u in het buitenland gaat studeren or een buitenlandse werkvergunning nodig hebt. Zakenlui leggen de test af om hun carrièrekansen in internationale bedrijven te verbeteren.

Wie zijn de IELTS partners?

3 organisaties maken uw IELTS certificaat mogelijk: de eerste bereidt u erop voor, de tweede organiseert de test en de derde certifieert het resultaat.

The English Academy: dit is de enige Belgische private talenschool die ook een Cambridge English Preparation Centre is. Hun gespecialiseerde trainers hebben reeds talloze mensen met succes op de IELTS test voorbereid met individuele en groepslessen.

The British Council te Brussel: dit is de officiële Britse organisatie voor cultuur en onderwijs in België. Ze organiseert de eigenlijke IELTS test. Meer informatie over dit taalexamen, de mogelijke examendata en de prijzen vindt u op hun website.

Cambridge Assessments English superviseert de taaltest en certifieert het resultaat, zodat het wereldwijd wordt aanvaard. Deze organisatie is deel van de Universiteit van Cambridge in Engeland. U vindt meer informatie op hun website.

Programma van de workshop ‘IELTS afleggen met succes’

 • Deel 1: de inleiding. Wat is de IELTS test? Waarvoor dient ze? Wat zijn de alternatieven? Welk van de twee types IELTS test moet u afleggen? Wat betekent de ‘band-score’? Waar vindt u meer info en het beste materiaal om uzelf goed voor te bereiden? Deze en talrijke andere vragen worden beantwoord.

 • Deel 2: bespreking van de test. Elk deel van de test (listening, reading, speaking and writing) wordt door onze expert taaldocent verklaard, zodat u weet wat u te wachten staat, voor welke uitdaging ieder onderdeel u stelt en hoe u zich optimaal voorbereidt zodat uw testresultaten aanzienlijk verbeteren.

 • Deel 3: tijd voor uw vragen. U krijgt de kans om alle relevante vragen te stellen over de test, haar geldigheid, de onderdelen die nog niet duidelijk zijn en de manier waarop u zich kunt voorbereiden: via zelfstudie of via taallessen. We willen dat u alle aspecten en uitdagingen van de test duidelijk begrijpt.

 • Deel 4: practice IELTS Test: Omdat we niet de tijd hebben om een hele test te simuleren, doen we enkel de geschreven activiteiten die de meeste problemen voor de gemiddelde student opleveren. Deze mini-test duurt maar 1 uur en start rond 19 uur. Deze laatste activiteit van de avond is optioneel.

The English Academy kan u op de IELTS test voorbereiden, zowel in groep (wekelijks & tijdens de paasvakantie en de zomer) als individueel (het hele jaar door).
Hier vindt u meer info over alle opties.

Registreer u nu voor deze IELTS workshop
op donderdag 25 juni 2020 om 18 uur.

De workshop wordt in het Engels gegeven.

Het aantal deelnemers is beperkt, reservatie van uw plaats is vereist.
(En informeer uw geïnteresseerde vrienden over deze buitenkans.)
In dit tekstveld vult u uw gegevens in en de bevestiging van uw aanwezigheid:

Hoe reserveert u uw plaats of krijgt u een persoonlijk advies?

Hoe inschrijven groep l
Hoe inschrijven groep s
Maak hier uw afspraak
start uw test Engels

Bel ons: 

02 734 80 73

02 734 80 73

of stuur ons een boodschap:

  Naam *

  Email *

  Telefoon

  Boodschap

  Anti-spam captcha