Onze lange ervaring heeft ons geleerd waarom de beste professionals hun kennis van zakelijk Engels of een andere taal willen verbeteren.

We hebben voor hen een doeltreffende methode ontwikkeld voor zowel individuele als groepstraining in hun bedrijf of op kantoor.

Brussel is buitengewoon internationaal.

Brussel is een van de meest internationale steden ter wereld. Een recente internationale studie toont aan dat Brussel de tweede meest internationale stad ter wereld is, na Dubai.

Het maakt niet uit of uw kantoor gelegen is in het stadscentrum, op de Louizalaan, in Woluwe of in Waver: de hele Hoofdstedelijke Regio Brussel is een internationaal knooppunt. Dit is eveneens buiten het stadscentrum merkbaar, op plaatsen zoals Zaventem, Diegem en zelfs in heel Brabant.

zakelijk Engels

De noodzaak van zakelijk Engels.

Internationale bedrijven hebben altijd al de behoefte gehad om te communiceren in het Engels. Tegenwoordig kunnen zelfs lokale Brusselse bedrijven de Engelse taal niet langer negeren als ze willen groeien. Brussel is de hoofdstad van Europa waar vele verschillende talen en culturen samenkomen.

Het Engels wordt het gemeenschappelijke communicatiemiddel, zowel in professionele als in private situaties.

Om die reden is de kennis van het Engels als vreemde taal een noodzaak geworden in Brussel. Als expert in taaltraining zakelijk Engels kan de English Academy deze evolutie zeker bevestigen.

De noodzaak van het Nederlands en het Frans.

De specifieke Belgische situatie vereist dat bedrijven die over het hele nationale grondgebied actief zijn, moeten communiceren in de beide landstalen: Frans en Nederlands. Aangezien het personeel van nationale bedrijven zowel uit het Noorden als het Zuiden van het land komt, wordt training in de andere landstaal onvermijdelijk. Het vermogen om in verschillende talen te kunnen communiceren is een voorwaarde geworden voor het zakelijk succes en de groei van zowat elk bedrijf, zelfs als het gevestigd is buiten de stad, zoals in Vlaams- of Waals-Brabant.

Rekrutering van drietalig personeel is moeilijk.

De specifieke situatie van Brussel betekent dat bedrijven liefst drietalig personeel (Nederlands, Frans en Engels) aanwerven, voor zover ze die mensen kunnen vinden. Iedereen – en niet enkel de lobbyfirma’s op de Louizalaan – zoekt immers naar mensen met die kwalificaties. Onze klanten vertellen ons dat het steeds moeilijker wordt om er te vinden. Er zijn nu eenmaal onvoldoende drietalige sollicitanten om aan alle vacatures die een gevorderde talenkennis vereisen te voldoen. Een neveneffect hiervan is dat het aanwerven van meertalig personeel duur kan uitvallen.

Uw personeel een taaltraining geven is slimmer.

Een van onze bedrijfsklanten in Woluwe zei ons rechtuit dat het gemakkelijker en goedkoper was hun bestaand personeel op te leiden dan nieuwe werknemers aan te werven. De training laat hen toe te investeren in die personen die toegewijd zijn aan het bedrijf, een selectie te maken van wie welke taal moet leren en te beslissen welke vaardigheden en professionele woordenschat dienen te worden verworven. Op dat vlak hebben we vaak uitstekende diensten kunnen leveren.

Efficiënte en betaalbare groepslessen zakelijk Engels.

Individuele lessen zijn erg flexibel en efficiënt maar vereisen een aanzienlijk budget, zeker wanneer het personeel dat zijn taalniveau dient te verbeteren erg talrijk is.

Groepslessen zijn een zeer kostenefficiënte oplossing om het niveau van het zakelijk Engels, Frans of Nederlands van uw personeel te verbeteren. De kostprijs per persoon wordt daardoor bijna verwaarloosbaar klein.

Efficiënt timemanagement dankzij een opleiding in uw lokalen.

Individuele taallessen vinden vaak plaats in onze talenschool in Etterbeek, vlakbij de Louizalaan, terwijl de groepslessen bijna steeds in de kantoren van onze klanten worden gegeven. Dit vermijdt dat alle deelnemers zich naar onze talenschool moeten verplaatsen voor elke les. Ze kunnen hun bureau verlaten en een minuut later reeds met de in-company taaltraining starten in uw eigen vergaderlokaal.

Efficiënt timemanagement dankzij een opleiding in uw lokalen.

zakelijk Engels Brussel

Individuele taallessen vinden vaak plaats in onze talenschool in Etterbeek, vlakbij de Louizalaan, terwijl de groepslessen bijna steeds in de kantoren van onze klanten worden gegeven. Dit vermijdt dat alle deelnemers zich naar onze talenschool moeten verplaatsen voor elke les. Ze kunnen hun bureau verlaten en een minuut later reeds met de in-company taaltraining starten in uw eigen vergaderlokaal.

U weet niet waar te beginnen?

Het is inderdaad niet evident te weten welke persoon welke vaardigheden dient te leren, welke mensen deel kunnen uitmaken van dezelfde groep, hoeveel uren er vereist zijn om de objectieven te bereiken, hoe de motivatie en de vooruitgang van elk individu te meten, hoe de training flexibel te houden en hoe alle aspecten op te volgen, naast al uw gebruikelijke taken. Dat is waar wij onze intrede doen: dit is namelijk onze job en we zorgen dat het allemaal verloopt zoals gepland.

Een programma zakelijk Engels op maat.

De English Academy kan uitpakken met een succesvolle ervaring van meer dan 70 jaar op het vlak van zakelijk Engels. We hebben eveneens erg bekwame trainers voor professionele taaltraining in het Nederlands en het Frans. (Andere talen op aanvraag.) We luisteren naar uw noden en dankzij de ervaring van onze consultants krijgt u van ons een oplossing die aan de specifieke vereisten van uw zaak is aangepast.

Homogene en kleine groepen.

Zoals voordien vermeld, laten groepslessen toe de totale prijs van de taalopleiding aanzienlijk te drukken. Om te zorgen dat het goed verloopt, test de English Academy het niveau van elke deelnemer voor de groepen worden samengesteld zodat we weten welke personen in dezelfde groep kunnen worden ingedeeld. Om de nodige interactie mogelijk te maken, geven we geen les aan meer dan acht personen in één groep.

Opvolging en aanwezigheidslijsten online raadpleegbaar.

Of u nu een bedrijf op de Louizalaan bent dat Nederlands nodig heeft om de Vlaamse markt te veroveren of een internationaal bedrijf in Elsene dat zakelijk Engels nodig heeft: we ontwerpen een unieke taaltrainingsstrategie overeenkomstig uw behoeften, stellen de meest geschikte taaltrainers aan en doen al wat vereist is om uw doelstellingen te bereiken. Onze ervaring staat te uwer beschikking.

Contacteer ons om na te gaan wat we u kunnen bieden.

Neem gerust contact op om na te gaan of wij aan uw behoeften kunnen voldoen. De grootte van uw bedrijf is nooit een belemmering omdat onze oplossingen steeds aan de specifieke situatie van onze klanten worden aangepast. We kunnen overleggen zonder enige verplichting. Als u reeds een leverancier van taalopleidingen hebt, kan u deze informatie gebruiken voor een leerzame vergelijking.

Wat kosten efficiënte en op maat gemaakte taallessen in uw bedrijf?

Share This Story, Choose Your Platform!