The English Academy heeft veiligheidsmaatregelen getroffen voor lessen die plaats vinden op onze talenschool en we bieden ook meer taallessen op afstand aan.

Nu de maatregelen om de Covid-19 pandemie in te dijken worden versoepeld, starten de taallessen terug op.

The English Academy garandeert dat dit in veilige omstandigheden gebeurt.

Hier is een lijst de maatregelen die we hebben uitgewerkt.

Maatregelen voor alle taallessen.

  • Social distancing: Een afstand van 1,5 meter tussen alle personen – ook tijdens de koffiepauze – wordt gegarandeerd en fysisch contact (zoals handen geven) laten we dus ook achterwege.

  • Ontsmettende handgel: deze is steeds voorradig, zodat u bij het binnenkomen en wanneer u het verder nog nodig vindt, uw handen kunt ontsmetten. U mag natuurlijk ook uw eigen gel gebruiken.

  • Tekenen van koorts? Dan mag u niet naar de les komen. Indien u dat toch doet, mag de school uw temperatuur meten met een infrarood thermometer en zal ze u zelfs bij lichte koorts onmiddellijk naar huis sturen.

  • Mondmaskers: deze zijn niet verplicht, omdat we met social distancing werken, maar u mag ze uiteraard dragen indien u dat wenst. Die mondmaskers dient u dan wel zelf mee te brengen naar de les.

Covid-19 cours d’anglais

Specifieke maatregels per type les.

  • Groepslessen op onze school: de opstelling van tafels in onze leslokalen werd aangepast om een afstand van 1,5 meter tussen de verschillende studenten en van de docent te garanderen. Om dit mogelijk te maken, wordt het maximale aantal studenten verlaagd van 8 naar 6. Het bijkomende voordeel is dat onze lessen nog interactiever worden.

  • Individuele lessen: Op onze talenschool neemt u plaats aan twee kanten van een brede tafel, met voldoende afstand tussen docent en student. Indien de lessen op locatie plaatsvinden, voorziet u een lokaal met een setting die social distancing van minstens 1,5 meter toelaat en met een goede verluchting, zonder het gebruik van airco.

  • Individuele lessen via Zoom of Skype: Iedereen die zich inschrijft voor individuele taaltraining heeft de keuze tussen face-to-face lessen en lessen op afstand. De kwaliteit en de prijs van beide formules zijn dezelfde. Een combinatie van beide formules is ook mogelijk. (Intensieve lessen van 4 of 7 uur per dag zijn echter niet mogelijk op afstand.)

  • Groepslessen via Zoom: The English Academy organiseert groepslessen op afstand, in kleine groepjes van maximaal 6 personen, per niveau en gegeven door ervaren Engelstalige docenten: conversatielessen Engels voor volwassenen op woensdagavond van 20 tot 22 uur en voor jongeren wekelijkse lessen op woensdagnamiddag om14 uur.

Taallessen bij de English Academy in Brussel
veilig en efficiënt.