Lees hier waarom de English Academy de referentie is voor volwassenenonderwijs Engels te Brussel, en waarom onze talenschool de beste keuze is om snel uw taalkennis te verbeteren.

Op deze pagina vindt u meer informatie over:

U zult ook lezen wat te verwachten van het professionele advies van een van onze trainingsconsultants en hoe u van gratis advies kunt genieten.

Onze talenschool in Brussel.

 • Als eerste private talenschool in België bepaalde de English Academy de kwaliteitsstandaard voor taaltraining Engels in Brussel, Vlaams- en Waals-Brabant. We bieden lessen Engels, Frans, Nederlands en andere talen aan.
 • Bij ons of bij u thuis of op kantoor. We geven taalles in onze talenschool in Etterbeek en sturen onze trainers ook naar elke hoek van Brussel (Louizalaan, Woluwe), en zelfs naar bedrijven buiten de stad (Waver, Zaventem, enz.).

 • De grootste keuze aan taallessen Engels: individueel, in groep, in-company, intensief, op afstand, conversatielessen, ’s avonds, overdag, ’s zaterdags, residentieel, voor professioneel of academisch Engels, enz.

 • Volwassenenonderwijs met kwaliteitsgaranties: de English Academy is een Cambridge Exam Preparation Centre en partner van zowel het Europees Parlement als van Actiris. Een Qfor audit bewees een klantentevredenheid van 92%.

volwassenenonderwijs Brussel

Onze uitstekende docenten.

 • Native speakers: taallessen bij de English Academy worden steeds in de moedertaal van de docent gegeven. Dit is steeds het geval voor alle opleidingen die we in onze school in de hoofdstad en in bedrijven in heel België geven.

 • Bekwaam en ervaren: al onze coaches zijn gekwalificeerd om les te geven en hebben minimaal twee jaar relevante ervaring vooraleer ze in aanmerking komen om voor ons gekende trainingscentrum te werken.

 • Zorgvuldig geselecteerd en getest: aanwerving van de best mogelijke docenten zien we als een van onze belangrijkste taken. Dit leidt immers tot uitstekende lessen die het fundament leggen van onze onbetwiste reputatie.

 • Constante evaluatie en training: onze ploeg docenten wordt nauwgezet opgevolgd door ons managementteam. Evaluaties door zowel de school als de studenten zijn essentieel om de kwaliteit van onze lessen op peil te houden.

taalonderwijs Brussel

Volwassenenonderwijs Engels, Frans en Nederlands: wat is onze methode?

 • We doen u de taal spreken, corrigeren uw fouten en verbeteren uw zelfvertrouwen. Het strikt beperkte aantal studenten per groep stimuleert uw actieve deelname, die essentieel is voor een snelle vooruitgang.

 • Aangepast aan uw persoonlijke noden: de English Academy biedt oplossingen op maat aan, aangepast aan de specifieke doelstellingen, de problemen, het taalniveau en de voorkeuren van elk van haar studenten.

 • Oefening baart kunst: regelmatige herhaling en het inoefenen van de nieuwe vaardigheden veranderen uw passieve in actieve kennis. Nieuwe kennis ‘toepassen’ gaat immers veel verder dan het louter ‘herkennen’ ervan.

 • Uitbreiding naar uw dagelijkse level: u wordt gestimuleerd – en leert hoe – uw nieuwe talenkennis buiten het klaslokaal in alledaagse situaties te gebruiken zodat uw spreekvaardigheid er nog meer op vooruit gaat.

 • Het beste cursusmateriaal: de Cambridge University Press verschaft ons uitstekend didactisch materiaal voor elk niveau en elke situatie. Waarom zouden we iets anders kiezen als we het beste materiaal kunnen gebruiken?

 • Rapport en advies: uw leerproces stopt niet op het einde van uw cursus. Een gedetailleerd rapport over uw vooruitgang en een gepersonaliseerd advies motiveren u om uw talenkennis verder te ontwikkelen.

volwassenenonderwijs Vlaanderen

Profiteer van een professioneel advies.

 • Analyse van uw niveau. Om uw taalkennis te verbeteren, moeten we weten waar te beginnen. Ons centrum voor volwassenonderwijs bepaalt uw huidig niveau dankzij een schriftelijke en een mondelinge taaltest Engels, Nederlands of Frans.

 • Bepaling van uw behoeften. U weet misschien niet precies wat u moet doen om uw taalniveau te verbeteren en waar u precies aan moet werken. Dankzij onze lange ervaring hiermee, kunnen we dat voor u uitzoeken.

 • Uw beschikbaarheid en budget. De planning van de lessen is op maat. Belangrijk om te weten is hoe snel u uw taalkennis wil verbeteren, wanneer u vrij bent voor de lessen en welk budget u ter beschikking hebt.

 • GRATIS persoonlijk advies. Op basis van al deze informatie zal onze ervaren taalconsulent voor u de taalopleiding schetsen die het best aan uw situatie is aangepast zodat u voldoende geïnformeerd bent om de beste keuze te maken.

Hoe reserveert u uw plaats of krijgt u een persoonlijk advies?

Hoe inschrijven groep l
Hoe inschrijven groep s
Maak hier uw afspraak
start uw test Engels

Bel ons: 

02 734 80 73

02 734 80 73

of stuur ons een boodschap:

  Naam *

  Email *

  Telefoon

  Boodschap

  Anti-spam captcha