Wat is online leren of afstandsonderwijs Engels?

 • Afstandsonderwijs Engels betekent dat we u online Engels leren via het internet. U spreekt met (en ziet) uw private taalleraar alsof hij in dezelfde kamer als uzelf zit.

 • U praat met een ervaren leraar die u leidt en uw fouten verbetert. (Dit in tegenstelling tot e-learning wat een zelfstudie-methode is via het internet i.p.v. met een leerboek.)

 • Aangepast aan uw niveau en objectieven: we bepalen uw huidig niveau, uw behoeften en specifieke problemen en stemmen uw individuele lessen Engels hierop af.

 • Maximale flexibiliteit en efficiëntie: deze virtuele lessen worden afgestemd op uw beschikbaarheid en uw behoeften. De standaard duurtijd van een les is 1 uur (60 min.).

 • Aanpasbaar aan elke situatie: om zakelijk Engels te leren voor een job, om vlotter te spreken tijdens uw buitenlandse reizen, om een examen Engels voor te bereiden, enz.

 • Gekwalificeerde ‘native speakers’: onze zorgvuldig geselecteerde Engelstalige docenten hebben een diploma van taalleraar Engels als vreemde taal (TEFL of CELTA).

leer Engels online

Professionele trainers.

Al onze taaldocenten zijn ervaren native speakers met een diploma van taalleraar Engels.

Verspil uw tijd niet met slechte leraars.  Zorg er steeds voor dat uw taaldocent:

 • Gekwalificeerd is als leraar Engels als vreemde taal.
 • De Engelse taal als zijn moedertaal heeft.
 • Ervaring heeft als docent en ook specifiek met het geven van online lessen Engels.
 • Geselecteerd en gemonitord is door een gereputeerde talenschool.

Uw tevredenheid en vooruitgang zijn de prioriteit bij de English Academy.

Onze knowhow.

Een combinatie van de beste technologie voor virtuele lessen Engels met onze 70 jaar ervaring.

In Brussel is de English Academy gereputeerd als de leidende talenschool voor het Engels, en dat sinds 1947.

Vroeger konden zij die niet in Sint-Gillis, Schaarbeek of elders in Brussel woorden, helaas niet profiteren van onze taallessen.

Maar nu gaat u met één klik naar uw virtueel leslokaal, waar u met uw leraar praat, hem ziet en naar hetzelfde scherm kunt kijken.

Geen tijdverlies of technische setup; enkel een snelle manier om een taal te leren.

virtuele taallessen

Spreekvaardigheid.

Wanneer we u Engels leren online zult u vloeiend en zonder aarzeling kunnen spreken.

Een online private taaldocent helpt u snel uw mondelinge taalkennis te verbeteren.

Een virtueel leslokaal is het ideale middel om het Engels op een praktische manier te leren:

 • Uw trainer verbetert uw fouten en geeft u voortdurend advies.
 • U krijgt een persoonlijke opvolging in functie van uw individuele behoeften.
 • U geniet van een praktisch toepasbare taaltraining en niet enkel van wat theorie.
 • Uw zelfvertrouwen stijgt naarmate u minder fouten maakt.
Hoe Engels oefenen online? Welke methode werkt het best?

Ook u kunt Engels online leren.

Flexibel uurrooster
voor uw online lessen Engels

Kies de tijdsduur: De standaard lengte van een les is 1 uur (60 minuten), maar lessen van 90 of 120 minuten zijn ook mogelijk. Het totale aantal uren voor een cursus is 15, 30, 45 of 60.

Kies uw uurrooster: lessen in de voormiddag, namiddag en avond zijn mogelijk, één of meerdere keren per week. U kan de geplande lessen zelfs annuleren en opnieuw plannen met uw docent die zich in Engeland of in de USA bevindt.

Competitieve prijzen
voor ervaren en uitstekende taaldocenten

Beste prijs/kwaliteitsverhouding: we garanderen u een bekwame Engelstalige taaldocent, onder supervisie van een gereputeerde talenschool met competitieve en transparante prijzen.

Inclusief alle kosten: er zijn geen administratieve of andere kosten. Ook het lesmateriaal (dat u digitaal wordt toegestuurd) is inbegrepen, behalve indien uw situatie een specifiek handboek vereist, dat dan via Amazon wordt verstuurd.

Onze prijzen

15 uur

900 €

900 €

+ 21% BTW = 1.089 €

30 uur

1.650 €

1.650 €

+ 21% BTW = 1.996,5 €

45 uur

2.351 €

2.351 € 

+ 21% BTW = 2.845 €

60 uur

2.970 €

2.970 €

+ 21% BTW = 3.594 €

Administratieve kosten, cursusmateriaal, testen en eindrapport zijn inbegrepen.

Catharina Sokolov
Catharina Sokolov

Catherina Sokolov

4,5 star

Om me voor de IELTS voor te bereiden wou ik afstandsonderwijs Engels volgen. Ik vergeleek talenscholen uit verschillende landen en koos de English Academy in België. Dat was zeker de juiste keuze. Mijn leraar Engels was een echte expert, wat ook tot uiting kwam in de uitstekende IELTS-testresultaten. Het is erg gemakkelijk om van thuis virtuele, online lessen Engels te volgen.

Katia Van Immerseel
Katia Van Immerseel

Katia Van Immerseel

5 stars

De lessen Engels waren goed voorbereid en bestreken een ruime waaier aan onderwerpen, woordenschat en grammatica. Mijn lerares richtte zich op mijn behoeften en de onderwerpen waarover ik wou praten. Dankzij haar capaciteiten voel ik me nu gemotiveerder om verder Engels te leren online. Dit is het beste resultaat dat een leraar kan bereiken. Ik kan haar niet genoeg bedanken.

online language classes

100% TEVREDENHEID GEGARANDEERD

Indien u niet verder wenst te gaan na de twee eerste online lessen Engels van 1 uur, laat u ons dat maar gewoon weten en we betalen uw cursusgeld terug minus de prijs voor de twee eerste lesuren: 99 € (+ 21% VAT = 120 €)

Geen moeilijke vragen, geen risico!

Start uw individuele online cursus Engels in 3 stappen:

1. Doe onze online test

Met de resultaten kunnen we u nog beter adviseren. Doe de taaltest Engels minstens een dag voor uw afspraak, gedurende dewelke we ook uw mondelinge niveau verifiëren.

2. Boek een afspraak

Online, via Zoom; zo kunnen we uw behoeften nagaan, uw vragen beantwoorden en samen de beste oplossing vinden. (Voor een afspraak op onze school, bel: 02 7348073)

3. Bevestig uw cursus

Stuur ons uw gegevens zodat we uw inschrijving kunnen voorbereiden. Als u bevestigt, kan uw persoonlijke docent Engels uw taalkennis snel beginnen te verbeteren.

Voordelen van online Engels leren.

 • Leer wanneer en waar uw wil: geen tijdrovende verplaatsingen, noch verplaatsingsvergoedingen voor uw leraar: leer vanuit het gemak van uw eigen thuis of werkplek, dankzij deze revolutionaire tool.

 • Beter dan lessen per telefoon: het is handenvrij, heeft een optimale geluidskwaliteit (met een headset), de communicatie is gratis, u ziet uw leraar en u kunt gegevens en links uitwisselen.  

Hoe Engels leren online?

 • Communiceer via het internet. U hebt enkel een snelle internetverbinding nodig. U gebruikt ook best een headset en een PC of laptop. Conversatielessen zijn ook via een smartphone of tablet mogelijk.

 • Geen technische kennis vereist: met één klik bevindt u zich in uw online leslokaal dat gesproken, visuele en geschreven communicatie toelaat, naast de uitwisseling van gegevens.

Contacteer de ENGLISH ACADEMY voor meer informatie.

Bel ons: 

02 734 80 73

02 734 80 73

of stuur ons een boodschap:

  Naam *

  Email *

  Telefoon

  Boodschap

  Anti-spam captcha