The English Academy heeft veiligheidsmaatregelen getroffen voor lessen die plaats vinden op onze talenschool en we bieden ook meer taallessen op afstand aan.

Nu de maatregelen om de Covid-19 pandemie in te dijken worden versoepeld, starten de taallessen terug op.

The English Academy garandeert dat dit in veilige omstandigheden gebeurt.

Alle groepslessen worden via Zoom gegeven, minstens tot augustus 2021.
De groepslessen vanaf september 2021 vinden terug plaats in onze lokalen.

Maatregelen voor alle taallessen.

  • Social distancing: Een afstand van 1,5 meter tussen alle personen – ook tijdens de koffiepauze – wordt gegarandeerd en fysisch contact (zoals handen geven) laten we dus ook achterwege.

  • Ontsmettende handgel: deze is steeds voorradig, zodat u bij het binnenkomen en wanneer u het verder nog nodig vindt, uw handen kunt ontsmetten. U mag natuurlijk ook uw eigen gel gebruiken.

  • Mondmaskers: deze zijn verplicht wanneer men het schoolgebouw betreedt of verlaat en ook voor elke verplaatsing binnen. Enkel wanneer u zit, mag u ze afnemen als u dat wenst.

  • Tekenen van koorts? Dan mag u niet naar de les komen. Indien u dat toch doet, mag de school uw temperatuur meten en zal ze u zelfs bij lichte koorts of wanneer u hoest onmiddellijk naar huis sturen.

  • Mogelijke infecties: als een student of een docent besmet is of op een testresultaat wacht, worden de lessen via Zoom verdergezet, voor één of twee weken, zo lang als redelijkerwijze is vereist.

  • Lockdown: indien de overheid een lockdown aan onze school oplegt, worden de lessen via Zoom verdergezet. Studenten moet hiervoor uitgerust zijn (PC or laptop en luidsprekers of headset).

Covid-19 cours d’anglais

Specifieke maatregels per type les.

  • Groepslessen op onze school: de opstelling van tafels in onze leslokalen werd aangepast om een afstand van 1,5 meter tussen de verschillende studenten en van de docent te garanderen. Om dit mogelijk te maken, wordt het maximale aantal studenten verlaagd van 8 naar 6. Het bijkomende voordeel is dat onze lessen nog interactiever worden.

  • Individuele lessen: Op onze talenschool neemt u plaats aan twee kanten van een brede tafel, met voldoende afstand tussen docent en student. Indien de lessen op locatie plaatsvinden, voorziet u een lokaal met een setting die social distancing van minstens 1,5 meter toelaat en met een goede verluchting, zonder het gebruik van airco.

  • Individuele lessen via Zoom of Skype: Iedereen die zich inschrijft voor individuele taaltraining heeft de keuze tussen face-to-face lessen en lessen op afstand. De kwaliteit en de prijs van beide formules zijn dezelfde. Een combinatie van beide formules is ook mogelijk. (Intensieve lessen van 4 of 7 uur per dag zijn echter niet mogelijk op afstand.)

  • Groepslessen via Zoom: The English Academy organiseert groepslessen op afstand, in kleine groepjes van maximaal 6 personen, per niveau en gegeven door ervaren Engelstalige docenten: conversatielessen Engels voor volwassenen op dinsdagavond van 19u30 tot 21u30 uur en voor jongeren wekelijkse lessen op woensdagnamiddag om14 uur.

Taallessen bij de English Academy in Brussel
veilig en efficiënt.