Deze nieuwe website van de English Academy maakt een snelle en efficiënte raadpleging van alle informatie mogelijk zodat u al onze uitstekende cursussen Engels dadelijk terugvindt.

Een nieuwe website met betere informatie over uw cursus Engels in Brussel. Wat is er veranderd?

cursus Engels

Een website voor elk apparaat.

Onze vorige website was weliswaar duidelijk en informatief maar het probleem was dat het formaat ervan zich niet automatisch aanpaste aan een klein scherm of een smartphone of tablet. Dat was een belangrijk gebrek dat moest verholpen worden. Deze website is volledig ‘responsive’ en kan via elk apparaat worden geconsulteerd.

Een geüpdatete versie van onze taaltesten.

Op onze vorige website moest men steeds kiezen tussen een ‘gemakkelijke’ en een ‘moeilijke’ taaltest Engels. Men maakte vaak de verkeerde keuze zodat men ook de andere test diende af te leggen. Dat probleem is opgelost. Er is slechts één test die zich automatisch aanpast en vragen van verschillend niveau opgeeft naarmate men verder gaat met de test. Dit laat toe het niveau op het Europese Referentiekader voor Talen exact te meten.

Nieuwe programma’s & navigatie.

Deze nieuwe site liet ons toe onze programma’s voor taalopleiding anders te structureren. Om dadelijk de cursus Engels te vinden die u zoekt, hebben we een efficiënte ‘cursusnavigator’ ontwikkeld die toelaat om dadelijk de oplossing te vinden die u het best past. U vindt zo informatie over onze groepslessen in Brussel, private cursussen Engels en andere taalopleidingen voor bedrijven. De opties en de prijzen worden duidelijk vermeld, hetgeen een maximale transparantie biedt.

Een blog en ander nieuws over elke cursus Engels die we in Brussel aanbieden.

We publiceren heel wat nuttige informatie op deze website. Zo proberen we op uw mogelijke vragen te anticiperen. U vindt interessante artikels terug op de blog-pagina, waarvan een deel zichtbaar is op de startpagina. Daarnaast vindt u op de pagina’s van de diverse cursussen links naar artikels van een meer specifieke aard. Deze informatie geeft een goed inzicht in hoe u uw taalvaardigheid kunt ontwikkelen.

Sociale media en video’s brengen onze cursussen Engels dichterbij.

De English Academy heeft al geruime tijd een Facebookpagina. Nu kan u dadelijk naar die pagina gaan vanop onze website en terug. We adviseren u die Facebookpagina te liken en te volgen, zodat u onze nieuwe initiatieven, promoties en advies over hoe uw taalkennis gratis kunt verbeteren, niet mist. We voegden ook verschillende video’s toe die u op diverse plaatsen op onze website terugvindt.

Niets overtreft menselijk contact.

Al dit gepraat over technologie en een nieuwe website mag u niet de verkeerde indruk geven dat alles op de English Academy strikt geformatteerd en geautomatiseerd werd. We zijn nog steeds gereputeerd voor onze oplossingen op maat.

Bel ons dus gerust op wanneer u wil of stuur ons een berichtje met uw vragen. We zullen u graag van dienst zijn. En voel u vrij een afspraak op onze school in Brussel te maken. U hebt niet de minste verplichting om u voor een cursus Engels in te schrijven maar u kan dan wel de school zien en met onze staf praten over uw behoeften en verwachtingen.

Tot ziens op de English Academy in Brussel voor uw cursus Engels!

lees meer